Gosh nail glitter

Nyt solarium giver strammere hud og færre rynker

fra Nyt solarium giver strammere hud og færre rynker


kilde

Ny type af solarielys gør ikke huden brun, men derimod stram og glat. Men det nye collagenlys bekymrer Kræftens Bekæmpelse.

Solarier landet over supplerer i øjeblikket deres sole med nye typer af lysmaskiner, der ikke gør kunderne brune. Til gengæld får man stram hud og færre rynker.
Det fortæller DR Sjælland.
Det er de såkaldte collagenlys, der er ved at få et folkeligt gennembrud, som afløser og supplement til de udskældte solarier,

Lyset virker – hvis teknikken er rigtig

Og i følge hudlæge og cheflæge på privathospitalet Mølholm Peter Bjerring virker det, hvis ellers teknikken er lavet rigtigt.
“Hvis producenterne bag maskinerne med lyset rammer en bølgelængde på 632 nanometer, er der videnskabeligt bevis for at det faktisk styrker bindevævet. Men jeg tror ikke det er alle maskiner der i dag står derude, der virker,” siger Peter Bjerring.

I Holbæk har indehaveren af solariet Sun Shine, Nikolaj Høffner, netop investeret i collagenlys.

“Vi forventer at det bliver det nye store. I USA bl.a. er det her kæmpestort,” siger Nikolaj Høffner til DR Sjælland.

Kender ikke konsekvenserne

I Kræftens Bekæmpelse er man umiddelbart glad for, at der viser sig andre ting at lave i de gamle solarier, og her kan de ikke umiddelbart finde noget litteratur, der advarer om collagenlys.

“Men vi er altid skeptiske og man kender ikke langtidsvirkningerne af collagenlys,” siger projektleder for Kræftens Bekæmpelse og Trygfondens solkampagne, Anja Phillip.

En behandling koster typisk lige over 100 kr. I øjeblikket er der cirka tredive centre der tilbyder behandlingerne.

Consulkæden, der er en af landets største solkæder, oplyser, at de endnu ikke er gået rigtigt i gang med collagenlys, men at de har flere pilotforsøg i gang.

Hvis du synes at det her lyder super lækkert, skal du kigge inde på Beauty Angel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Gosh nail glitter