Nytårs tip

Hjælp – tørre hænder!

Indtil videre er der ingen opvaskemaskine i kærestens og mit rækkehus, og alt det ny indkøbte service, eller bare ting der lige skulle vaskes af igen, inden det blev sat på plads. pyyyh.
Mine hænder ligner noget der er løgn, og 4 af mine negle er allerede knækket grundt alt den vand. 🙁

Starter med en kaffepeeling, som jeg tidligere har beskrevet her dog har jeg undladt citron, for det kommer til at svie for meget. Bagefter tager jeg masser af mandelolie på, og afslutte med nogle hvide bomuldshandsker.
Mit håb er, at da det er sæbevand der har udtørret minde hænder, må jeg mangle en del af hudens naturlige fedtstoffer, som jeg prøver at afhjælpe med mandelolie. Det bedste er dog jobaolie, men hvor får man lige fat i dét d. 1. januar?

Hvor er det dog ironisk, da jeg så sent som i starten af december skrev et indlæg om at huske opvaskehandsker, hvis man har sine hænder og negle kært.

Glædelig 1. januar til jer alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Nytårs tip