Koldt bad

Jule negle og ny lejlighed (rækkehus)

Sorry, at jeg ikke har været god til at opdatere bloggen de sidste dage, desværre tror jeg heller ikke at det bliver så meget de næste dage.. Har nemlig fået nøglerne til min lejlighed 10 dage før, for at vi kunne male osv. da den tidligere lejer ikke havde gjort det godt nok. Heldigvis arbejder begge mine forældre med indretning og maling, så håber på kvalitet. Skal i dag ud og hente nøgler (når min kæreste er tilbage med hunden) og så ud og vælge maling og tapet. Desværre er jeg også blevet syg – bronkitis. øv øv.
I aften holder det mig dog ikke fra at tage til julefrokost med min klasse. Alle pigerne kommer, så vi bliver 23 festglade piger. I anledningen har jeg lagt jule neglelak i min sygeseng. Det er mit første forsøg med kristjørn, og egentligt ok’ tilfreds. Bare synd at der så i morgen skal arbejdes og flyttes kasser, hvilket med garanti ødelægger mine negle. 🙁

2 kommentarer

 • Anonymous

  heej:)
  er ked af at høre du har fået bronkitis, men af at ligge i din seng, har du da fået noget godt ud af det 🙂
  kan vildt godt lide dine negle, sidder også ofte selv og prøver at lave mønstre og sådan..
  håber du får det bedre, og held og lykke med lejligheden 🙂
  -michelle ivalo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  heej:)
  er ked af at høre du har fået bronkitis, men af at ligge i din seng, har du da fået noget godt ud af det 🙂
  kan vildt godt lide dine negle, sidder også ofte selv og prøver at lave mønstre og sådan..
  håber du får det bedre, og held og lykke med lejligheden 🙂
  -michelle ivalo

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Koldt bad