Vidste du det? - Fyldige læber

Franske kvinders skønhedshemmeligheder

De franske kvinder er kendt for deres skønhed nu, men også langt tilbage i historien. De var (og er) de smukke, attraktive og fashionable kvinder. Mange af deres skønhedstraditioner går igen og igen, fra den ene generation til den anden. En masse information jeg til dels har fundet på nettet, i franske bøger og ved at snakke med mine franske veninder, jeg boede ved under studietur til Paris helt tilbage i folkeskolen.

Den franske maske:
En antioxidant og fugtgivende maske ved at mase vindruer og fordel over ansigtet, lad det sidde i 15 min (imens du evt. ligger og nyder noget traditionelt fransk musik). Masken skylles herefter af og efterlader huden skinnende og blød.

Undgå for meget makeup, og forkæl dig selv
Min franske venindes mor, var en meget smuk kvinde på 44år, men lignede én midt i 30’erne, hun fortalte at mange franske kvinder undgår for meget makeup, da det sætter sig i porrer og rynker og synliggøre dem markant. Det skal holdes så naturligt som muligt. Men endnu vigtigere er at de er rigtig gode til at forkæle sig selv. Om det så er at gå på neglesalon sammen med sine veninder eller gå til kosmetiker en gang om måneden.

Det kolde gys
Det er en selvfølge for franske kvinder at afslutte ansigtsrens og bad med koldt vand.

Hudlæger er in’
Modsat her i Danmark, spiller franske kvinder ikke tiden med deres hudproblemer, og håber den almindelige læge kan løse éns problem. Dette gør også at hudproblemerne behandles hurtigt, så de ikke skal i en længerevarende behandling. Skam jer ikke, og hvis jeres læge ikke synes at have forstand på det, så kræv at blive henvist til en hudlæge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Vidste du det? - Fyldige læber