Grøn te – og tænder?

Få styr på den søde tand – sukkertrang

I en bog jeg læser lige i øjeblikket om naturmedicin, læste jeg tilfældigt at grøn te hjælper én med at bekæmpe sukkertrangen, hvilket jo er godt når man også gerne vil tabe sig. Flere undersøgelser viser også at grøn te er godt når man prøver at tabe sig, så mon ikke det er dér den ligger?
Men jeg er desværre over de sidste måneder blevet lidt af en sukkergris, men efter jeg har drukket meget te, er min egen erfaring at det passer.
citat fra Dr. Jörg Zittlau:
Man vil hurtigt gøre den erfaring, at entydigt kraftige eller overdrevent søde spiser mister deres tiltrækning. De vil ikke længere føles stimulerende, men sløvende og kedelige.”
Mine te’eksperter’ anbefalede mig at prøve teen Gu Zhang Mao Jian, som skulle være en rigtig god begynderte. Så når jeg kommer over til min te forhandler igen, må jeg lige spørge ind til teen.
Ønsker mig også nu et traditionel japansk testel, så det også virker mere gennemført end i min Hello Kitty krus. 🙂 Nogle læsere der drikker grøn te, der kan foreslå nogle sorter – eller mærker?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Grøn te – og tænder?