DIY: 2 lækre ansigtsmasker med grøn te

6 fordele ved at drikke grøn te…

morning_cup_of_green_tea_zpsdotziade

Dette bliver det sidste indlæg i denne omgang om grøn te – men også derfor en masse fordele ved at drikke grøn te. MUMS!

1: Vægttab
Der er flere og flere undersøgelser der viser at grøn te er godt for et evt. vægttab. Det hjælper på den søde tand, får dig til at føle dig mæt, og flere undersøgelser tyder på at du forøger din forbrænding ved at drikke grøn te.

2: Anti-aging egenskaber
Som tidligere nævn er grøn te fyldt med antioxydanter, C- og E-vitaminer. Antioxidanter ødelægge frie radikaler, der skader cellemembranerne. Dette kan udover de udseendemæssige fordele være en forebyggelse for kræft. Grøn te ser også ud til at have en positiv effekt på leddegigt, sukkersyge og hjerteanfald. Velbekomme!

3: Hjælper på en lang række sygdomme
Ja, i det gamle Kina var grøn te et yndet (tænk at jeg bruger dén formulering) middel i medicin, og en masse forskning viser at det forbygger, reducerer og endda kan kurere en lang række sygdomme.

4: Godt for dine tænder
Grøn te indeholder meget store mængder af flour, som styrker dine tænder, men også knogler. Der er også andre stoffer i teen som hjælper mod tandkødsbetændelse, og en stor undersøgelse har vist at grøn te kan have en betydning for hvor mange tænder du har, når du bliver ældre.

5: Ultimative wellness
Grøn te (og også andre sorter te) hjælper dig med at føle dig afslappet og giver dig en følelse af velvære.
Og det har vi alle da brug for engang imellem 🙂

6: Grøn te kan gå som vand
Der er koffein i grøn te, men den reagere langsommere end den slags du normalt kender til, derfor er grøn te ikke vanddrivende, og kan derfor gå som din daglige vand med smag

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

DIY: 2 lækre ansigtsmasker med grøn te