RazorPit

RazorPit

Helt tilbage i marts måned købte jeg en RazorPit, efter at have hørt lidt om den fra andre på nettet, og jeg er ærlig talt målløs over dette produkt!

 RazorPit er en silikoneskinne, som du bruger når du er færdig med at bruge din skraber, hvilket skulle fører til at der er længere holdbarhed på barberblade.
Bonusinfo: Det er dansk.
Siden starten af marts måned har jeg skiftet barberblade to gange. Altså, jeg tog et nyt barberblad da jeg begyndte at bruge Razor Pit, og i juni måned skiftede jeg så – og barberbladet virkede faktisk stadig godt, så det vil sige jeg skiftede blad efter 3 måneder i stedet for hver 3-4. uge!
Dette her er et vidunder produkt, og efter jeg plejer at skifte mine Gillette barberblade ud hver 2-3 uge før, har jeg allerede sparet mange penge!

Hvorfor har du ikke hørt om RazorPit før?

fordi produktet først kommer i de danske butikker fra næste uge af (uge 31), da de ikke har været så meget for at få det på hylderne, pga. der så vil være et mindre salg på barberblade.
Men skulle kunne fås i COOP Danmark og Dansk Supermarked fra næste uge af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

RazorPit